fbpx

Sollicitantenbeheer-dashboard

Overzicht van Jouw Aannameproces

Sollicitanten efficiënt opvolgen

Krijg een helder en gedetailleerd overzicht van het volledige aannameproces. Je ziet elke stap van de sollicitatie, van binnenkomst tot aanname, visueel voor je. Nooit meer een kandidaat uit het oog verliezen met onze intuïtieve interface. Het is gebouwd om iedere sollicitanten efficiënt op te volgen

Beoordeel Kandidaten

Classificeren

Beoordeel en rangschik jouw kandidaten op basis van hun sollicitaties en gesprekken. Voeg gemakkelijk notities toe aan elk profiel om je gedachten en observaties bij elke stap bij te houden. Zo zorg je voor een transparant en rechtvaardig beoordelingsproces.

Communiceer Direct

E-mail templates

Stuur direct e-mails naar kandidaten vanuit het dashboard. Gebruik vooraf ingevulde templates voor standaardberichten, zoals ontvangstbevestigingen, uitnodigingen voor gesprekken of afwijzingen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een consistente communicatie.

Veilig en AVG-conform

Beheer

Je persoonlijke gegevens van kandidaten zijn veilig bij ons, beheerd in lijn met de AVG. Dit betekent volledige bescherming en correct gebruik van gegevens, met het recht voor kandidaten om hun informatie in te zien, te wijzigen of te verwijderen.

Plan Gesprekken met Gemak

Agendabeheer

Gebruik de geïntegreerde kalender om moeiteloos kandidaten uit te nodigen voor gesprekken. Selecteer tijden, verstuur uitnodigingen en ontvang bevestigingen, alles op één plek. Dit verkleint de kans op misverstanden en maakt het plannen van gesprekken soepel.

Vereenvoudig het Aannemen

Met dit dashboard zorg je ervoor dat geen enkele kandidaat tussen wal en schip valt. Volg met gemak elke stap in het aannameproces en bied zowel jouw team als de sollicitanten een positieve ervaring. Door gebruik te maken van deze functionaliteiten beheer en optimaliseer je het aannameproces efficiënt, terwijl je een positieve en professionele indruk achterlaat bij alle betrokkenen. Transformeer vandaag nog jouw manier van aannemen met het Sollicitantenbeheer-dashboard.