fbpx

De Functies van MaxRecruit

Je beheert en hebt regie over je eigen wervingscampagnes  en sollicitanten met het gemak van een expert, zonder dat je daarvoor jaren aan kennis hoeft op te bouwen.

MaxRecruit Is De Digitale Recruitment Assistent

Alles-in-één

MaxRecruit de virtuele assistent, aangedreven door Artificial Narrow Intelligence (ANI), is ontworpen om de complexiteit uit het recruitmentproces te halen door automatisering en intelligentie samen te brengen. Ontdek hoe MaxRecruit een digitale route bouwt die jouw ideale kandidaat beweegt naar jouw vacaturepagina en ze laat solliciteren zonder dat ze het door hebben! MaxRecruit ontzorgt jou in elke stap van het proces.

De aller beste content met 1 klik

Zelfstandig Werven

  1. AI-gedreven Tekst Creatie: Onze tool van MaxRecruit genereert advertentieteksten en vacaturebeschrijvingen die zijn geoptimaliseerd om de juiste kandidaten aan te trekken.
  2. Werken-bij-pagina: Presenteer je bedrijf en cultuur op een aantrekkelijke manier die de juiste talenten aantrekt.
  3. De Beste Vacaturepagina: Creëer in een handomdraai aantrekkelijke, overtuigende vacaturepagina’s die sollicitanten niet kunnen weerstaan.
  4. Advertentie Visuals: Trek de aandacht met opvallende visuele advertenties, ontworpen om engagement en reacties te stimuleren.

Alle handmatige handelingen geautomatiseerd

Automatisering en AI

  1. Geautomatiseerde Social Media Advertising: Lanceer en beheer moeiteloos campagnes op platformen zoals Facebook en Instagram, en bereik potentiële kandidaten waar zij hun tijd doorbrengen.
  2. Email Automation: Verstuur gepersonaliseerde e-mails naar kandidaten met de vooraf ontworpen templates van MaxRecruit, houd ze betrokken en geïnformeerd gedurende het hele sollicitatieproces.

Alle resultaten Inzichtelijk

Controle en inzicht

  1. Resultatenoverzicht: Krijg inzicht in de prestaties van je wervingscampagnes met gedetailleerde analytics en rapportages.
  2. Sollicitantenbeheersysteem: Beheer al je sollicitanten op één plaats met MaxRecruit’s gebruiksvriendelijke systeem. Van eerste contact tot het plannen van interviews, MaxRecruit stroomlijnt het hele proces.

De Kracht Achter de Tool

Profiteer vandaag

MaxRecruit brengt de expertise van recruiters en marketeers samen in één geavanceerde tool. Met onze ANI-technologie nemen we intellectuele taken over die nodig zijn voor het online werven van personeel. Van het creëren van boeiende content, maken van campagnes tot het efficiënt beheren van sollicitatieprocessen, MaxRecruit biedt een alles-in-één oplossing voor het online werven van nieuwe werknemers. Door gebruik te maken van ANI zijn we in staat om taken die normaal uren werk kosten, te automatiseren en te optimaliseren. Dit betekent dat je kunnen werven zonder focus te verliezen op je kerntaken!