fbpx

Onze Geschiedenis

Ons avontuur begon in het jaar 2020, met de ambitie om een verschil te maken in de wereld van werving en selectie. Als W&S bureau met een duidelijke toekomstvisie, wilden wij niet slechts een tussenpersoon zijn, maar een revolutie teweegbrengen door het concept van Recruitment as a Service (RaaS) te introduceren. Ons doel was duidelijk: een langetermijnoplossing bieden die recruitment transformeert tot een flexibele, efficiënte dienst.

De Start van Onze Reis

In 2020 Gestart met het idee Recruitment as a Service te creëren

2021

Versterking door Marketing Expertise

Een jaar na onze oprichting, in 2021, verbonden we ons met een ervaren marketingbureau. Deze samenwerking was cruciaal voor het ontwikkelen van een volledige recruitment funnel die niet alleen effectief talent aantrekt, maar ook engageert en behoudt. Deze integratie van marketingstrategieën in onze recruitmentaanpak heeft ons onderscheiden en onze klanten een concurrentievoordeel geboden.

2022

Strategische Samenwerking met Data-experts

Om onze diensten naar een hoger niveau te tillen, gingen we in 2022 een samenwerking aan met een vooraanstaande DATA partij. Deze stap zorgde voor een doorbraak in hoe wij naar recruitment kijken, met volledig inzicht in elke stap van de recruitment funnel. Het vermogen om data te analyseren en te interpreteren stelde ons in staat om onze processen te verfijnen en de resultaten voor onze klanten te optimaliseren.

2023

Automatisering met AI

In ons streven naar continue verbetering en efficiëntie, omarmden we in 2023 de kracht van kunstmatige intelligentie. Door het schrijven te automatiseren met AI, hebben we de creatie van communicatiematerialen gestroomlijnd, wat resulteert in snellere, maar ook accuratere matches tussen kandidaten en vacatures.

2024

Eerste Stappen naar Digitale Assistent

Met trots kondigen we aan dat we in 2024 de eerste stappen hebben gezet naar de ontwikkeling van Recruitment as a Service als een softwareoplossing. Dit markeert een nieuwe fase in onze evolutie, waarbij we onze diensten toegankelijker maken voor een breder publiek en recruitment nog meer transformeren met geavanceerde technologieën.

Word Onderdeel Van Ons Verhaal

Doe mee

Onze reis vanaf 2020 tot nu is er een van groei, innovatie, en het aangaan van waardevolle samenwerkingen. We blijven ons inzetten voor het verder ontwikkelen van onze diensten, met de focus op technologische vooruitgang en klanttevredenheid. Ons verhaal is nog lang niet ten einde; we kijken uit naar de toekomst en de vele mogelijkheden die het zal brengen. Welkom bij ons avontuur – samen zetten we de volgende stap in de evolutie van recruitment.