fbpx

Over Ons

Samen zetten we de eerste stap naar een nieuw tijdperk van personeelswerving.

Voor Wie Wij Er Zijn

i-Search is er voor iedereen die gelooft in de kracht van zelfstandig werven. Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint met het opbouwen van een team, of een grote organisatie die op zoek is naar efficiëntie en kostenbesparing in het recruitmentproces, wij zijn er voor jou. Onze tool MaxRecruit vereist geen voorkennis of expertise in recruitment of marketing; alles wat je nodig hebt, is de bereidheid om het heft in eigen handen te nemen. Met MaxRecruit is het werven van sollicitanten voor jouw vacatures slechts een klik verwijderd.

MaxRecruit De Recruitment Assistent

Product

i-Search staat voor innovatie in recruitment. Onze alles-in-één Artificial Intelligence Recruitment Assistent MaxRecruit is ontworpen om de complexiteit uit het wervingsproces te halen. Waar traditioneel gezien recruitmentbureaus, marketeers en andere externe partijen nodig waren, daar maakt onze tool MaxRecruit het verschil. Vul sneller je vacatures, realiseer meer rendement op elke geïnvesteerde euro en vind structurele oplossingen voor jouw wervingsuitdagingen.

De Macht Herstellen

Missie

De missie van i-Search is helder: de macht in het werven van personeel herstellen bij de werkgevers zelf. In de loop der jaren zijn veel bedrijven afhankelijk geworden van recruitmentbureaus, vaak ten koste van grote investeringen en verloren autonomie. Deze afhankelijkheid heeft niet alleen de kosten voor het werven van personeel opgedreven, maar ook een machtsonbalans gecreëerd. i-Search is opgericht om deze cyclus te doorbreken.

Waar we de kracht van recruitment terug in handen van bedrijven leggen.

Welkom

Ons verhaal begint met een eenvoudige, maar krachtige visie: het democratiseren van het wervingsproces. Wij geloven dat elk bedrijf, van de kleine mkb’er tot de grote organisatie, in staat moet zijn om zelfstandig en efficiënt personeel te werven. In een wereld waar recruitmentbureaus vaak de dienst uitmaken, biedt i-Search een alternatief dat zowel krachtig als toegankelijk is.