fbpx

Wolters Techniek

Het streven naar een duurzamere, schonere wereld is niet iets nieuws onder de zon. De manier waarop dit gebeurt is uiteenlopend. In hun visie begint een duurzame wereld bij jezelf. Vanuit deze visie kan de verduurzaming beginnen.

Zij adviseren, ontwerpen, installeren en begeleiden u als klant van de eerste kennismaking tot en met nazorg en service wat betreft het verduurzamen van het gewenste pand. Zowel zakelijk als particulier zijn er legio mogelijkheden.

Voor de eindconsument is er op de huidige verduurzamings markt een groot scala aan mogelijkheden. Wat er precies mogelijk is, is vaak onduidelijk. Daarin onderscheidt onze opdrachtgever zich. Zij werken volgens het principe van onze drie leidende steekwoorden: Kwaliteit, Eerlijkheid, Betrouwbaarheid. 

De klantwens wordt behandeld en er wordt een passende, kwalitatief hoogstaande, oplossing aangeboden.

“Eerlijkheid duurt het langst” is een oud gezegde en representeert waar zij voor staan. Transparantie op alle gebieden zorgt voor vertrouwen op de lange termijn. Natuurlijk worden er ook fouten gemaakt maar juist de opvolging van deze fouten is cruciaal voor onze pijler betrouwbaarheid.

Onze opdrachtgever is een organisatie met korte lijnen waardoor afspraken en het naleven van deze afspraken met precisie gebeurt.

Bekijk de vacatures van Wolters Techniek

Bekijk deze vacature

Voordelen van werken bij Wolters Techniek

Zo werkt dat.